Vlad va fi fratior mai mare






 Mereu ne-am dorit familia mare asa ca aparitia celei de a doua sarcini era iminenta.

Inca de pe vremea cand eram insarcinata dar nu stiam, Vlad a zis la pupicul in 3: "nuuu, toti 4" si in cateva zile am aflat ca avea dreptate :)

Pana acum, cele 2 sarcini nu au fost tare diferite: tot fara greturi, tot fara pofte exagerate si tot am reusit sa o tinem secreta mult timp... Bunicilor am inceput sa le zicem undeva dupa 19 saptamani. De obicei avem tendinta ca minunile care ni se intampla sa le tinem pentru noi, asa am facut si cu Vlad.

Tarziu, pe la 22 de saptamani am aflat daca vom avea baietel sau fata. Nu pentru ca nu era neaparat vizibil ci pentru ca am evitat sa fac la fel de multe ecografii. Eh, daca la Vlad eram convinsa ca va fi baietel, acum pronosticul meu a fost tot spre baiat dar cu sanse mai mici, sub 65%.  Dar cumva toti ai casei am trait cu impresia ca vom avea 2 baieti :)... pana intr-o zi cand am aflat ca de fapt e fetita :). Si-asa Vlad spunea ca-si doreste o surioara (cred ca "l-a invatat" Denisa ce sa-si doreasca).

Sa fii insarcinata cu un todler in casa si cu working from home, e o provocare, ce sa zic... Daca la Vlad ma admiram mai mult (adevarat ca aratam mai bine pentru ca am pornit de la o siluata mai buna), acum abia apuc sa-i admir suturile seara. Si slava domnului, suteaza de numa... A inceput cu  loviturile mult mai devreme (pe la 14 saptamani) decat Vlad si mi se par mult mai dese si mai puternice. Vlad in schimb mi se parea ca sughita foarte des.

Acum sunt insarcinata in luna a 6-a, acus acus vine si ultimul trimestru.

Abia asteptam sa te intalnim minune mica si sa-ti facem cunostinta cu Vlad, primul nostru perfect.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu bicicleta prin Iaşi - toamna 2015

Botez Eduard Andrei

La bunicii de la Vama - ce facem noi pe acolo